Alla inlägg den 2 augusti 2007

Av placeman - 2 augusti 2007 22:55

7 dagar!


Det är vår riktiga gemensamma semester i år.


Sju dagar!


Från måndag morgon till och med måndag morgon....


Visst, Älsklingen hade ju två veckor runt midsommar men den ena veckan gick åt till bröloppsplanering (inte vår dock) och den andra för smågrejor som måstebesök till gamla farmödrar, bebisgrattisar och ja, ni vet, annat skojs.


i torsdags började vi planera att åka till Älsklingens mostrar norröver och bokade ett hotell i en större stad två mil ifrån dit vi skulle.

Kanonerbjudande! 1395:- för två nätter inkl. frukostbuffé på fyrstjärnigt hotell för hela familjen.


Älsklingen ringer kusinen och berättar att vi kommer och då säger hon att hennes föräldrar har en lägenhet vi kan bo i eftersom  de bor i stugan hela sommaren.


Fint!


Går in på hemsidan där det står att man inte får avboka inom två vardagar. Då debiteras ändå hela beloppet.... Hmmm.......


Avbokningsnumret är endast öppet kontorstid och får snällt vänta till fredag morgon.


När jag fredagens morgon ringer drar jag en lång story om hur fel allt har blivit och att både det ena och det tredje blev fel (skyllde det mesta på Älsklingen fegt nog men det kändes ju lite enklare) i bokningen.


Tjejen (eller damen) i andra änden av luren lyssnar tålmodigt och avslutar samtalet med "Inga problem. Jag har redan tagit bort din beställning under tiden vi (men menar du) pratat. Det enda vi tar är bokningsavgiften på 185:- (eller nåt). Ni är välkomna vid ett annat tillfälle."


Oj..... gick ju lätt......vilken service!


Är ju van att få såna här utläggningar från mina kunder på jobbet och har väl en tendens att lösa det på samma sätt som ovanstående.


Men jag kände mig lite dum faktiskt. Som en vinnare men samtidigt lite hysterisk med mina förklaringar utan punkt i meningarna. Tror jag pratade även under inandning....


Annars var resan bra. Bjudmat är alltid god mat, trevliga människor och en rea på Lindex som jag aldrig sett maken till här hemma.


Halva reapriset på barnkläder. Visst det har vi hemma med men inte med det utbudet! Var ju hur mycket snyggt kvar som helst! 600:- för femton plagg. Älsklingen (framför allt) och jag rivde som tokiga i klädställen.


Såg nog lite roligt ut.


På måndag börjar jobbet......

Presentation

Omröstning

Borde jag göra om min presentation?
 Först
 Ja, bara du tar bort den här fåniga omröstningen
 Nja, varför det? Ork & lust är väl inte din starka sida?
 Nej, för hundan! Din pres. är ett journalistiskt mästerverk!
 Fejk
 Vadå? Presentation? Ehhhh...
 Min högsta önskan är nog trots allt fred på jorden... Sen kanske vi kan lösa din pres.
 old

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards