Alla inlägg under april 2007

Av placeman - 8 april 2007 23:55

Lyssnade på Tracks igår och kände att Salem Al-Fakirs låt börjar kännas lite sliten.Men en annan tanke slog mig. Om Stevie Wonder skulle påtat ihop den här dängan under sin glansperiod, skulle alla börja sucka och minnas good ol' Stevie så fort de första toner når örat?Jag kan tänka mig det. Det kan jag... Faktiskt!Nästa steg i tankegången är om det finns fler exempel på låtar som skulle kunnat passa på gigaternas stilbildande plattor. Eller kanske till och med bräcker orginalet med hästlängder...Gör det säkert. Men svårt att komma på så här.Det enda jag kan komma på är att jag gillar Wolfmother bättre än Led Zeppelin.Aj aj aj.... känsligt ämne detta. Men att respektera och gilla max tre låtar av Zeppelin är två olika saker. Jag vet vad de gjort för rocken men det hjälper inte. Wolfmother är nog lite skönare att lyssna på.Både låtmässigt och produktionsmässigt.Hade Robert Plant och hans mannar haft tilgång till samma studios då som finns nu så räcker det inte riktigt till ändå....I mina öron.Åt andra hållet då? Att det låter sämre än det orginal som man försöker vara?Kan bara komma på Jill Johnssons försök att vara Shania Twain.Borde finnas hundratals exempel,men har hjärnkramp.Om du kan komma på något så är du hjärtligt välkommen att posta en kommentar om det.Lovar att inte bli upprörd....=)

Av placeman - 8 april 2007 23:44

Det sägs att Björn Borgs legendariska tennistränare Lennart Bergelin yppade denna sköna kommentar. Floskeltoppen har Anrell styrt med under ett antal år och den kan vara kul att kika på då & då.Men i sportspegeln ikväll fick vi höra en ny svengelsk segerkommentar av en kille som vann amerikanska driftingcupen. Drifting är uppenbarligen någon typ av sladdtävling med coola bilar. Poäng utdelas.Lite som simhopp?Nåja! Mitt i segerruset sticker en journalist upp en mick mitt i nyllet på Jokkmokks nya mästare och fram kommer"I'm so stolt"Världsklass. Tänk er vad alla amerikaner kliade sig i huvudet."Stolt? What the fuck is stolt?"

Av placeman - 4 april 2007 23:13

Någon har kommit till mig efter att ha sökt på orden dröm och tuttar via google.Testa! Min blogg kommer först av 9790 träffar!Ha haKul! Dubbelkul!

Av placeman - 4 april 2007 23:07

Juniors första födelsedag blev lite speciell.Inget kalas, inga besök utan bara folk som ringde hem och sa grattis till mig.Kalaset kommer imorgon då Älsklingen är ledig.Kommer bli hektiskt!Får reda på att hemsidan jag tjatat om här ett tag har till viss del kopierats...Så ja!

Av placeman - 4 april 2007 23:01

Ena halvan av brudparet "sparkad"! Älsklingen står nu alltså för hela brudparet.Dock ska hemsidan som han gjort vara den officiella. Svensk som man är säger man bara "Ja, nej men det speöar ingen roll. Tänk inte på att jag har engagerat mig och fixat det innan honom"Annars en bra dag. Storan gör första dagen på dagis sen vattkopporna. Kommer dit utan blöja. Hon vägrade ta på sig. Det ska sägas att hon faktiskt kissat på pottan några gånger innan. Berättar att hon är utan blöja och de gärna får dra på henne en om de vill. Vid hämtning kommer det fram att hon inte haft blöjor på sig under hela dagen utan har kissat flera gånger på pottan.Nice. Ibland utvecklas de fort.

Av placeman - 4 april 2007 22:56

Älskling ledig dag. Storhandel inför påsk, fortsätta med att gräva kantstenar och montera ihop en egen sandlåda. Älsklingen åkte och köpte virke för en sandlåda för 6 gånger det beloppet det kostar att köpa en färdig byggsats i ett byggvaruhus.Nu återstår att gräva 2*2 meter stort hål i gräsmattan.Kul!Hemsidan visas för brudparet och blir godkänt. Dock kommer det fram att andra halvan av brudparet gjort en hemsida redan.

Av placeman - 4 april 2007 22:50

Så ja!!!!!!!Mor & Fars första söndagmorgon utan de två illbattingarna som väcker en mellan fem och sex.Strax efter nio ringer svägerskan. "Hej! Vad gör ni? Sover ni?"" Vad f......ja, vad tror du? Förresten borde inte du också sova? Var ju på samma fest!"Visade sig att hon fortfarande var, så att säga......fortfarande full.Blev en lååååång dag utan ansträngningar. Hämtade barnen, tog en pizza och slocknade med var sin halväten inbakad på bröstkorgen.

Av placeman - 4 april 2007 22:38

Fint väder. Pappa var manlig. Ute hela dagen och grävde upp kantstenar. Roligt? Nej!Nödvändigt? Njae, veti sjutton. Såg pappa duktig ut? Tror jag definitivt!!!Sedan förberedelser för helgens 30-årsfest!Barnen till farmor runt tre, in i duschen, fila fötterna, ansa unibrown, rakning skägg, rakning rygg.För varje år man blir äldre kommer det ca 100 st nya hårstrån på ryggen.Påklädning, tåg, buss & slutligen framme vid destination.Trevlig fest....eller vad vet jag. Är inte så hemma på fester längre. Men jag hade trevligt.Moneybrother var där. I dubbel uppsättning! Ja, look-a-likes alltså. Den ena var sjukt lik.Innan jag hann och säga något så kom den ena Moneybrother fram till mig och sa att jag var otäckt lik Stefan Liv...TackarHört den förr....bl.a. av en präst...Varför inte någon cool amerikansk skådis?Kvällens fråga: Hur lågt kan man sänka volymen till spelet Singstar (Playstation) och ändå spela det? Det var nog många som undrade.Svaret blir nog: väldigt lågt...

Presentation

Omröstning

Borde jag göra om min presentation?
 Först
 Ja, bara du tar bort den här fåniga omröstningen
 Nja, varför det? Ork & lust är väl inte din starka sida?
 Nej, för hundan! Din pres. är ett journalistiskt mästerverk!
 Fejk
 Vadå? Presentation? Ehhhh...
 Min högsta önskan är nog trots allt fred på jorden... Sen kanske vi kan lösa din pres.
 old

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards