Alla inlägg den 26 juni 2007

Av placeman - 26 juni 2007 23:28

Sämsta: Junior har haft så ont o sitt lilla ben. Gny & gnäll hela dagarna...


Bästa: Dörrfoder till tre dörrar är snart målade. Tog bara nästan 2 år...


Sämsta 2: Längdskidlandslaget. Vilken soppa!!! Matig och god för media. Inte så nyttig för sporten.


Bästa: 2 Junior har börjat gå igen! Dra på trissor, från nada till att börja gå på 112 timmar.


Märkligaste: Förskolan ringde idag. "Hej, kan Storan stanna hemma nästa vecka? Vi har knappt någon personal". Svarade ja och ville att man skulle ta bort den veckans kostnad. "Nja, vi frågade rektorn om det men vi får inte ta bort kostnad trots att barnen inte är där samtidigt som vi inte få ta in vikarie. Ligger lite pyrt till. Jag får inte ens ringa till dig och fråga om det här..." Löste sig till slut med att de ändå tog in en vikarie. "Rektorn är ju på semester så den skiten får vi ta i höst istället."


Tidigaste: Storan somnade i soffan kl 17.20 idag. Omöjlig att väcka.


Nojigaste: Moi! Lite ont i halsen. "Måste hålla koll på om jag blir sämre. Kan ju ha lunginflammation igen." Älsklingen" bara log...


Undran: Om man köper en tjänst och företaget inte kan uppfylla de krav som ställs så bör man få avdrag för den tiden man inte har tjänsten. Om kommunen inte har tillräckligt med personal för att kunna bedriva verksamheten (finns väl bestämmelser om hur många barn det ska gå på en förskollärare???) så bör en vikarie kunna fylla ut platsen? Om det inte är möjligt så måste det gå att låta några frivilliga vara hemma med barnen under förutsättning att perioden ej  debiteras? Vari ligger problemet?


Konstanterande: Hade ett företag som säljer tjänster, vilket som helst, inte kunna leverera den betalade  tjänsten hade de lätt blivit återbetalningsskyldiga. Om inte så hade konsumentrådgivaren gått på den linjen och tvingat företaget att lösa detta. Men.....nu jobbar ju konsumentrådgivaren på kommunen så.....hon blir ju jävig. Så kommunen tar alltså mindre ansvar än andra. Dessutom ska detta alltså vara lagligt???


Fråga: Hur tidigt kommer Storan vilja gå upp inatt och titta på "TB" (läs TV)? klockan 03.15?


Fråga 2: Vem är det som läser detta egentligen? Statistiken skjuter i höjden och jag skriver färre bloggar än föregående månader (edit: Maj var visst tunnare). 90 st bara idag....


Fråga 3: Hur vanligt är det att skriva in kommentarer till bloggar? Fick två stycken efter den allra första sen har det varit tvärtyst.


Fråga 4: När jag ändå halkat in på spåret; Finns det ett samband med fler träffar och att någon/några tror sig veta vem jag är? Hmmm.... Spännande!!!

Presentation

Omröstning

Borde jag göra om min presentation?
 Först
 Ja, bara du tar bort den här fåniga omröstningen
 Nja, varför det? Ork & lust är väl inte din starka sida?
 Nej, för hundan! Din pres. är ett journalistiskt mästerverk!
 Fejk
 Vadå? Presentation? Ehhhh...
 Min högsta önskan är nog trots allt fred på jorden... Sen kanske vi kan lösa din pres.
 old

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards