Alla inlägg den 19 juli 2007

Av placeman - 19 juli 2007 20:37

Kompletterar bloggen "Att förstå en 3-åring" med några ord och fraser som kan vara bra att veta. Kanske inte passar alla barn lika bra men här funkar det i alla fall...


Kälv = "Farsan, lägg av! Jag kan själv!


Läppa mej = "Ok farsan, jag försökte faktiskt själv i 2 sekunder och byxorna flög inte precis uppför benen. Nu får du komma och ge mig ett handtag. Varför hjälpte du inte mig innan? Då hade vi ju säkert varit ute redan!"


Ehhhhh...... = "NU sa du alldeles för många och svåra ord i för snabb takt och för att inte verka allt för trög så låtsas jag tänka tills du som vanligt leder mig in på rätt spår."


Vill inte sova = "Jag vill sova och tänker för övrigt göra det i soffan om cirkus 3-5 minuter men jag tänker visa dig att du inte kan bestämma mina sömnrutiner...........förresten, du bär väl in mig i mitt rum när John Blund kastat sand i ögonen?!?"


Vill inte bosta tännerna = "Ge mig tandborsten! Elektrisk tandborste är skoj."


Kom! (uppspärrade ögon) = "Lämna den där tråkiga lillebrorsan och följ med mig. Jag har jut nu ingen aning om vad jag ska locka dig med men någonting ska jag nog komma på under tiden vi går.......ja, typ häråt..."


Venning = "Välling nu! Ja, du hörde"


Kissa = "Jag är medveten om att det oftast betyder att jag är kissnödig men nu när jag har det här kroppspråket så bör du väl fatta att jag har kanske Sveriges största bajskrov halvt hängandes utanför trosorna. Och ja, den är lika hård som vanligt!"


Kenning = "Ge mig en klänning! Jag skiter fullständigt i om det är min finaste gåbort-klänning och att det fortfarande regnar och blåser kallt bryr ju inte jag mig om... Blir ju ditt problem att motivera inför grannarna"



Ja, det var några Bra-att-vetafraser från mig....

Presentation

Omröstning

Borde jag göra om min presentation?
 Först
 Ja, bara du tar bort den här fåniga omröstningen
 Nja, varför det? Ork & lust är väl inte din starka sida?
 Nej, för hundan! Din pres. är ett journalistiskt mästerverk!
 Fejk
 Vadå? Presentation? Ehhhh...
 Min högsta önskan är nog trots allt fred på jorden... Sen kanske vi kan lösa din pres.
 old

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards